Φόρμα στοιχείων σας

Πληκτρολογήστε το όνομα και το τηλέφωνό σας

Φόρμα στοιχείων σας

Το αίτημά σας παραλήφθηκε επιτυχώς

ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

Η Health Net Management ΑΕ, από το 2016 συνεργάζεται με πανελλαδικό δίκτυο ιατρικών παρόχων, το οποίο περιλαμβάνει ιδιωτικά ιατρεία, πολυϊατρεία, διαγνωστικά κέντρα και μικροβιολογικά εργαστήρια. Το εκτεταμένης γεωγραφικής κάλυψης συμβεβλημένο δίκτυο με τη Health Net προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας σε πελάτες ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας, υπηρεσίες που συντονίζονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου που διαθέτει και λειτουργεί 24/7/365.


Σε συνεργασία με ιδιωτικές κλινικές υποστηρίζει και διαχειρίζεται πελάτες ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας τόσο πρωτοβάθμιας όσο και δευτεροβάθμιας φροντίδας.


Στόχος της εταιρείας μας είναι η ανάπτυξη δικτύου ιατρικών παρόχων σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, έτσι ώστε οι πελάτες των ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν πλησιέστερα στον τόπο διαμονής τους.

Για αναζήτηση στο δίκτυό μας...

1. Συμβουλευτείτε τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου σας προτού επιλέξετε την ειδικότητα του γιατρού που θέλετε να επισκεφτείτε.
2. Συμπληρώστε στο κενό αναζήτησης ιατρικού παρόχου την Περιοχή σας ή τον Τ.Κ. (Ταχ. Κώδικα) της περιοχής σας.
3. Επιλέξτε την ειδικότητα του ιατρικού παρόχου τον οποίο επιθυμείτε να επισκεφτείτε.
4. Εντοπίστε τον ιατρικό πάροχο που σας ενδιαφέρει.
5. Προγραμματίστε το ραντεβού σας, καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου του Συντονιστικού κέντρου, ο οποίος αναγράφεται στο συμβόλαιό σας ή εναλλακτικά μέσω του site μας και της υπηρεσίας «Συνομιλήστε μαζί μας».

Αναζήτηση Ιατρικού Παρόχου κοντά σας

Κατηγορία (optional)
Ειδικότητες (optional)

Ψάξτε για να βρείτε Ιατρικούς Παρόχους κοντά σας.
GDPR | Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies!